üzenőfal

Mond el te is a véleményed az üzenőfalon!

Honlap

Kedves Kriszta!
Örülök,hogy elkészült a saját honlapod,mert ezáltal egy csokorba lett fogva a sokrétű munkásságod.
A kapcsolda videói igazán szívszorítóak és gratulálok a kölyök színjátszó egyre nagyobb sikeréhez.
Szerencsére élőben láthattam Az ötödik Sally színházi előadását,ami lenyűgöző volt,ez is bizonyította páratlan tehetségedet.Mindenkinek ajánlom!
Üdvözlettel: Elvira

utad idáig

Szia Kriszta :-),
csodállak (és persze irigyelnélek is, ha irigy lennék), hogy ennyi klassz dolgot csináltál eddig! Ölellek érte!

Gabi

5. Sally

Drága Művésznő!

Szeretnék értesülni, ha lesz újabb előadás valahol! Honnan tudhatnám meg?

Egy XV. kerületi rajongó.

szekely.gyurkincus@gmail.com

Re:5. Sally

Kedves György, nagyon köszönöm érdeklődését:)))
Az Ötödik Sally folytatja útját a Centrál Színházban, október 28.-án 19 óra a következő előadás.
Minden jókat:)

Re:Re:5. Sally

Van az a pénz ugye,amiért felolvasást tartasz a hátha sikerül belőlük köcsögöt nevelni gyerekeknek? Szégyen egy ilyen nőnemű!

Büdös kölkök

Kedves Kriszta!
A kisfiam teljesen beleszeretett a Büdös kölkökbe, de csak kazettán van meg nekünk. Szeretném megvenni CD-n, ha kapható. Ebben szeretnék segítséget, mert sehol nem találom, ha van valami tipp, hogy hol keressem, azt nagyon megköszönném! Sok sikert és minden jót kívánok! Judit

Re:Büdös kölkök

Kedves Judit, sajnos nincs CD-n, de nagyon köszönöm a visszajelzést, nagyon jól esik...ha lesz kis időm, és persze nyitott kiadó, akkor lépek az ügyben:)...bár lehet, hogy addigra felnő a kicsike:)
addig is jó kazettanyúzást:)
Kriszta

Az ötödik Sally

Kedves Kriszta!

Tegnap láttam Pécsett az előadást!
Köszönöm, hogy nekem is megmutattad, még ma is hatása alatt állok. Csak gratulálni lehet a tehetségednek és kollégáid tehetségének. Nagyszerű dolog, hogy láthattalak, még egyszer köszönöm
Szép napot Ági

Re:Az ötödik Sally

Kedves Ági, nagyon köszönjük:)))))

Büdöskölkök

Kedves Kriszta!
1-2 nappal ezelőtt láttalak a Családbarát magazinban és engem is és a hatévesemet is elbűvölt a Testország c. dalod! Rengeteget kerestem a neten, de sajnos nem találtam egyetlen példányt sem a kazettából. Tudnál esetleg segíteni abban, hogy hol tudnám megvásárolni? Nagyon szépen köszönöm!
Kriszti

Re:Büdöskölkök

Kedves Kriszti, sajnos már nem árulják a Büdöskölköt. A youtube-on van 2 szám:Kígyósuli, Testország. Jó szórakozást.)))) És köszönöm, hogy tetszik:))))

Levele Orbán Viktorhoz

Kedves Kriszta!
Bevallom nem követtem színészi munkásságát,tévét is alig nézek,szinházba nem járok, anyagi gondjaim miatt is eléggé beszűkültem ilyen téren.De tudom ön nagyszerű szinésznő és nagyszerű ember is..Csak most ( 2014.január 4.) olvastam Orbán Viktorhoz még 2012-ben irt levelét ami nagyon tetszett. Akkor felemelte szavát,ugy tűnik azóta nem tehát úgy érzi javult az ország helyzete ? Vagy csak az öné és már nem szorong.Mert sajnos hogy 2012 óta mennyi rossz intézkedés és dolog történt itt azt biztosan látja,tehát még rosszabb a helyzet mint amikor a levelet megirta,úgy tűnik kedvence nem fogadta meg a tanácsait.Kár hogy azóta már nem emeli fel szavát nyilvánosan.Persze nem kivánom hogy politikai aktivista vagy valami békeharcos legyen,csak azt látom ismert emberek időnként felemelik szavukat aztán elhallgatnak igy marad minden a régiben.Elhallgatnak vagy elhallgattatják őket valami kedvező ajánlattal? ki tudja.De megértem önt hiszen hivatástudata a szinházi élethez köti,ez az élete ezzel foglalkozik és biztos ideje sincs egyébre. Elnézést de mindez kikivánkozott belőlem , üdvözlettel : egy 56 éves nő.

Re:Levele Orbán Viktorhoz

Kedves Hölgyem...sajnos nem tudom nevét... teljesen igaza van, nap mint nap kéne lépni, hangoskodni. A levelet kb 2010-ben írtam vagy 11-ben. Sokkal rosszabb lett igaz. Akkor közel ezer ember kb 5 perc alatt elküldött az anyámon kívül még ebből az országból is. Ezt meg kell tanulni kezelni. Akkor nagyon megviselt, hogy az emberek nem látnak tovább az orruknál. Megtanultam nem szorongani, az életemet mindig én alakítottam, nem kaptam a levél miatt pompás lehetőségeket...sőt , fekete listára kerültem egy időre a tv-ben, nem kaphattam meg egy színház igazgatói pályázatot,- a levélre hivatkoztak-, s éppen most szabd szájúságomnak köszönhetően a Magyar Színház új igazgatója eltanácsolt, mondhatni kirúgott. Szóval én a saját területemen teszem tovább a dolgom, ügyekért kiállok, több kisebb sikerrel. Sajnálom, de nekem meg az a vágyam, hogy együtt tegyünk. Nem elég másoktól várni, hogy lépjenek, együtt kell lépnünk, tennünk. Köszönöm sorait. Minden jókat kívánok:)

John

You produced some decent points there. I looked on the net to the problem and discovered many people goes together with along along with your web site. bddgkcekekkfgddk

Re:John

Hi John, thank you for your letter:)
Best wishes:)

Kriszta

Hajléktalanok

Kedves Kriszta!

Épp az imént láttam a tévében (noha nagyon ritkán nézek „hírműsort”, most alighanem nem véletlenül néztem) hogy a hajléktalanság problémáját szándékszik bemutatni a saját eszközeivel. Szeretném kifejezni nagyon mély tiszteletem, és sok-sok erőt és sikert kívánok, valamint, hogy napról napra egyre többen legyenek mások is, akik tesznek ezért!
Szeretettel: Tamás

Re:Hajléktalanok

Kedves Tamás, nagyon köszönöm, hogy megkeresett. A darabot bemutattam és teszi az előadás is a szívek nyitogatását és az informálást az ismeretlen, időnként lenézendő élethelyzetről. Hirdetem, sose mástól várjuk, hogy tegyen. Közös érdekünk, hogy mindenki tegyen valami kicsit, s mindjárt jobban érezzük majd egymást:) Minden jókat:)
Kriszta

Készen állok

Látom az elmúlt 4 évben nem fecsérelte drága idejét, hogy liberáljas marhaságokat írjon O.V.nak. Bölcsen tette. Tudja, a karaván halad...Maradjon a fakanálnál, vagy a kaptafánál. Minden tiszteletem.

Re:Készen állok

Köszönöm levelét. Mivel nem érdembeli gondolatokat írt, nem tudok hozzá szólni.
Minden jókat Mindannyiunknak.

Maradjunk annyiban

https://kulter.hu/2017/01/az-emberek-ehezik-a-pozitiv-peldakat/

Köszönet

Köszönöm drága Ági:)

HAJLÉKTALAN

Kedves KRISZTA! Most néztem egy riportot,amiben azt mondja hogy hajléktalanokról rendezett színdarabot.Hol tudnám megnézni?
Köszönöm
egy volt hajléktalan

Re:HAJLÉKTALAN

Kedves Ferenc, nagyon köszönöm kérdését és örülök, hogy már csak volt. örülnék, ha eljönne, s ha mesélne arról, hogyan lehet talpra állni. A Hatszín Teátrumban játszom november 22. december 3. 19 órakor. Aztán januárban folytköv. VI. Jókai u. 6. Minden jókat.

a könyv címe

A"Maradjunk annyiban" előadáson felmerült egy könyv,aminek nem volt ismert a címe. Kicsit rákerestem a net-en. Tímár Gábor: Isteni igazság
A II. világháború alatt játszódik. Talán ez az?
üdv.Érika

Maradjunk annyiban

Kedves Kriszta!
Ma láttam az előadást, megrázó és felemelő volt egyszerre. Képtelen voltam odamenni Önhöz és Jutkához, mert csak zokogni tudtam volna. A kirekesztettség, a közöny (időnként akár a sajátom is) megvisel, haragossá tesz.
Állítólag fontos, hogy minden nap olvassunk, hallgassunk pozitív gondolatokat, történeteket, számunkra pozitív, erőt adó emberektől.
Nekem ma Ön volt ez a Személy!
Köszönöm szépen az élményt!
Üdvözlettel, Szuzsa

Re:Maradjunk annyiban

Kedves Szuzsa, nagyon köszönöm, köszönjük sorait és lelkét:)))

Életveszély

KedvesKriszta! Remélem győzöd, és ezek a felületek ma is működnek, vagyis elérhető vagy. Írtam privát üzenetet és reménykedem. Szép napot Neked!

Re:Életveszély

Kedves Ilona, nem nagyon értettem a levelet. Miben keres segítséget?

SÜRGŐS

Privát üzenetet küldtem az imént!

'Meseország mindenkié'

'Kedves' Kriszta !
Nem kellene mosolyogva ABERRÁLNI
GYEREKEKET - vasárnapi matinéval !!
Tiltakozom !!

Ajánlás

Engedelmével, idéznék - ajánlanék figyelmébe - egy fórum-hozzászólást:

"Ellenérzékenyítés kell. Minden gyereknek el kell mesélni otthon, hogy "azok a bácsik, akik néninek akarnak látszani és egymás fenekébe dugdossák a kukijukat, a pokolra fognak jutni és mindennap ki kell kakilniuk egy bazi nagy sündisznót". Ezt minden gyerek asszimilálja, ha van elég fantáziája és megfelelő gátlás alakul ki benne a buzulás iránt, élete végéig. :)"

vasárnapi matiné

Kedves Kriszta!
Döbbenetet és szomorúságot éreztem, amikor elolvastam az LMBTQ felolvasó délelőttről szóló tájékoztatót. Hatalmas csalódás, hogy önök ennek részesévé válnak.
Kérem, gondolja át, hogy mekkora zavart okoz a gyermekek lelki fejlődésében ez az iromány!
Ne váljon részesévé a gyerekek megrontásának!

Tisztelettel:
Perei Gáborné
feleség, 5 gyermekes édesanya, 5 unokás nagyi

buzipropaganda óvodásoknak

Ez a "mesematiné" botrány!
Ne vegyen részt ilyesmibe!

Egy 3 gyerekes apa

Miért rombolja a gyermekek lelki világát?

Tisztelt Szalai Kriszta!

Ön egy olyan mesekönyvet népszerüsít a gyermekek számára, ahol nem az apa és az anya a példakép, hanem a leszbikusok, melegek, tranzvesztiták,...

MARADJANAK A GYERMEKEK MEG GYERMEKEKNEK!

Ön nagyon felelõtlen és meggondolatlan!!

Tisztelettel,
G.G.

felolvasás

ha én is olyan üzenetet küldenék, mint a buzik Dúrónak, mely szerint "nagyon vigyázz magadra, ha utcára lépsz" akkor fel lennél háborodva?

Ki vagy Te, Isten?

"Csorba Piroska: Mesélj rólam

Mesélj anya,
milyen voltam,
amikor még kicsi voltam?
Az öledbe hogyan bújtam?
És tehozzád hogyan szóltam,
amikor nem volt beszédem?
Honnan tudtad, mit kívánok?
Megmutattam a kezemmel?"

Ne pusztítson gyermek lelkeket! De ha mégis ellenállhatatlan vágyat érez a pusztítás iránt, javaslom a saját gyerekein kísérletezzen, ha egyáltalán vannak gyermekei! Egy nagypapa

MEGHÍVÓ a Tisztelt Művásznőnek, és Mindenkinek, akit érdekel:

MEGHÍVÓ

Tisztelet és Csodálat a Művészeteknek!
Szeretnénk meghívni Önt és kísérőit az Y Caféban megrendezésre kerülő, a Direkt Digitális Demokrácia által szervezett

„TALÁLJUK MEG A KÖZÖS NEVEZŐT!”

című szabad és független politikai rendezvényre, egy izgalmas és fontos eseményre.
Egy különleges együttlétre, amely a közös célért való összefogást hivatott erősíteni. Az eseményen szó lesz arról, hogyan lehetne elősegíteni a direkt digitális demokráciát, valamint hogyan lehetne növelni az emberek aktív részvételét a politikai folyamatokban.
Az esemény fókuszában a digitális demokrácia kérdései állnak, és arra keresünk válaszokat, vajon hogy lehet a digitális térben is biztosítani a polgárok tényleges, tevőleges együttműködését a demokratikus döntéshozatalban.

Számos szakértővel és véleményvezérrel, a sajtó és a média képviselőivel is találkozhatnak majd az online video kapcsolaton keresztül világszerte közvetített eseményen, akik a digitális demokrácia aktuális kihívásait és lehetőségeit fogják taglalni. Számítunk arra, hogy Ön is szívesen csatlakozna hozzánk, és megosztaná velünk gondolatait az alábbi fontos témáknak a kapcsán:

• A digitális technológiák hatása a választási folyamatokra
• Az online platformok szerepe a politikai kommunikációban
• A digitális eszközök alkalmazása a döntéshozatalban
• Az adatvédelem és az online biztonság kérdései a digitális demokráciában
• Az érdeklődők helyszínen bejelentett őt perces hozzászólásai

Az esemény Időpontja: 2023. április 24. hétfő, 18:00’
Helyszín: Ypsilon Café, Budapest XIV. Stefánia út 1.

Szeretnénk, ha csatlakoznának hozzánk, hogy a közös erővel a változásokat előmozdíthassuk. Mivel az esemény online formában is megrendezésre kerül, így kényelmesen és biztonságosan csatlakozhatnak.
Várjuk jelentkezésüket az esemény oldalán, ahol bővebb információt találnak az eseményről és az online részvételi lehetőségről: https://fb.me/e/MmjfM8fg
Köszönettel, Az esemény szervezői

Új hozzászólás hozzáadása