Óriás Gyermekjogi Plakát

Kedves Magyarok!

Egy éve kezdtem el pályázni Óriás Gyermekjogi Plakát címen egy komplex, biztonságos, egészséges gyermekkort eredményező program megvalósításáért. A Magnet Bank támogatta gondolataimat. A Magnetben bankolók támogatták az ötletet. Hálásan köszönöm! Köszönöm az Oltalom Egyesületnek, a CSAGYI-nak, akik segítettek a pályázatban!!!

Három részből áll.
- Iskolákba megyünk 3 szervezetettel interaktív foglalkozásokat tartani, gyermekjogi ismeretek, rálátás a zaklatásra, egymásra figyelés képességének fejlesztése.
- A program második része a Kiabálj, ha valami fáj című este. A plakáton láthatók a részletek. De sokkal többet megtudhattok a Sláger Rádió S Miller Andrással történt igazán mély beszélgetésből.
- A program harmadik része egy Óriás gyermekjogi Plakát, melyre a gyermekek üzeneteit írjuk ki, milyen a biztonságos gyermekkor?
Mitől lehet biztonságos a gyermekkor?

Aki olvassa, írja meg gyermeke üzenetét és jöjjön el a 24 órás élő plakáthoz, május 24.-én,-jelzem majd hol- és tartsa egy ideig a gyermekek üzenetét. Mert nincs pénzem, pénzünk teleplakátolni az országot, pedig kéne! Hogy a gyerekek ne legyen áldozatok, ne legyenek bántalmazottak, viszont legyenek szeretve, gondosan, felelősen! És kérdezzük meg , mi a jó nekik!!! Az ingyen van! Felnőttek! A sebeitek továbbadása mérgez. Mérgezi egy gyermek életét, mérgezi a társadalmat. Gyógyuljunk együtt! Az egészség környezetben felnőtt gyermek egészséges társadalmat teremt.

Ha mi beleállunk. Álljunk bele, mert kell!

Kattints ide!